Over Kalika Totaal

wie zijn wij?

Kalika Totaal

Kalika Totaal is een jong en dynamisch bedrijf. Wij zijn vooruitstrevend en staan klaar voor een ander. In Onze dienstverlening gaan wij samen met de klanten opzoek naar precies dat gene waar zij naar zoeken. Tijd kost geld zeggen ze, maar juist wanneer wij investeren in de tijd zullen wij het beste kunnen realiseren. Ons hart ligt bij woningbouw(nieuwbouw) en renovatie/verbouw van woningen en bedrijfspanden. Dit doen we zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Bij het realiseren van uw wensen en plannen, staat het ontzorgen van uw bouwproject hoog in het vaandel. We begeleiden u van begin tot eind, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verloop van het project. Aan de hand van een vrijblijvende offerte die we vooraf uitgebreid samen doornemen, kunnen we tot een gepaste opdracht komen. We kunnen hierbij gelijk kijken of hetgeen wat u voor ogen heeft, ook technisch mogelijk is. Dit voorkomt onnodige kosten in het bouwproject.

Te allen tijde blijven we open communiceren.

79 +

Opdrachtgevers

121 +

Projecten

100 %

Betrouwbaar

Met plezier uitgevoerd

Onze uitstekende diensten

Kalika Totaal heeft ruime ervaring met het aanbieden van een breed scala aan specialistische Onderhoud, Reparatie & Verbouw diensten zoals:

Onderhoud & Reparatie

Onderhoud van uw woning is van groot belang, maar waarom eigenlijk?

Montage werk

Extra stopcontact, leidingwerk, keukenmontage of sanitaire voorzieningen.

Tuin werkzaamheden

Voor  uw tuin werkzaamheden bent u bij ons op het juiste adres!